1η ημέρα: Αναχώρηση για Σαντορίνη
05:30 Συγκέντρωση στο σχολείο και μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο τις bluestarferries και στις 07:30 αναχώρηση . Άφιξη στις 15:10 στο λιμάνι της Σαντορίνης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Στην συνέχεια θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με τα φηρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση
2η ημέρα: Οινοποιείο - Ακρωτήρι - Οία
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφθούμε τον Προφήτη Ηλία και το Οινοποιείο santowinesστο Μεγαλοχώρι όπου θα γίνει ξενάγηση. Στην συνέχεια επίσκεψη και ξενάγηση στον αρχαιολογικά χώρο του Ακρωτηρίου. Έπειτα βόλτα στην Περίσσα – Περίβολο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για Οία όπου θα θαυμάσουμε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και στην συνέχεια προαιρετική ομαδική διασκέδαση.
3η ημέρα: Νέα Καμένη - Φηρά - Καμάρι
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το τελεφερίκ-παλαιό λιμάνι των Φηρών-επίσκεψη στο νησάκι της Νέας Καμένης ( κρατήρας ηφαιστείου, με καραβάκι ) και επιστροφή στα Φηρά. Φαγητό στα Φηρά και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα βόλτα στο παραθαλάσσιο χωριό Καμάρι.Το βράδυ φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και στην συνέχεια προαιρετική ομαδική διασκέδαση.
4η ημέρα: Αρχαιολογικός χώρος Ακρωτηρίου - Επιστροφή
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το μουσείο προϊστορικής θήρας όπου απεικονίζει εκθέματα του αρχαιολογικού χώρου του ακρωτηρίου και ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Επιβίβαση στο πούλμαν με τις αποσκευές για Αθηνιό. Επιβίβαση στο πλοίο τις bluestarferries και στις 15:30 αναχώρηση . Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 23:00 και επιστροφή στο σχολείο.
Προτεινόμενα ξενοδοχεία διαμονής :
El Greco Resort 4*
http://www.elgreco.com.gr/
Santorini Palace Hotel 4*
http://www.santorinipalacehotel.com/