Αναζητήστε τα πακέτα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Σχολική εκδρομή στη Καλαμπάκα 3 ημέρες

Καλαμπάκα - Μετέωρα - Λίμνη Πλαστήρα

Βρίσκεστε σε

Δείτε όλα τα πακέτα με σχετικά χαρακτηριστικά

- Οδικό Οργανωμένο Σχολική Εκδρομή1η μέρα : Καλαμπάκα – Λίμνη Πλαστήρα
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο σχολείο. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καρδίτσα, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Επίσκεψη στο περιβαλλοντολογικό κέντρο Νεοχωρίου όπου θα ενημερωθούμε για τα φυσικά οικοσυστήματα της περιοχής και συνεχίζουμε με την επίσκεψη μας στο Φράγμα και στον Υδροηλεκτρικό σταθμό της Λίμνης Πλαστήρα. Το μεσημέρι στάση για φαγητό στην πλαζ του Λαμπερού. Αργά το απόγευμα μεταβαίνουμε στην Καλαμπάκα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 2η μέρα : Περτούλι – Ελάτη – Πύλη
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα ορεινά και γραφικά χιονοδρομικά κέντρα, το Περτούλι και την Ελάτη. Εκεί θα θαυμάσουμε τοπία απαράμιλλης ομορφιάς. Πυκνά δάση, πολλά νερά και πέτρινα παραδοσιακά σπίτια είναι στοιχεία που συνθέτουν το τοπίο. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής. Αργά το μεσημέρι κατά την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο θα κάνουμε μια μικρή στάση λίγο έξω από το χωριό Πύλη να θαυμάσουμε το μονότοξο γεφύρι της Πόρτας το οποίο έκτισε το 15ο αιώνα ο Αγ. Βησσαρίων. Το απόγευμά μας ελεύθερο. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση..

3η μέρα : Μετέωρα - Αθήνα
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για Μετέωρα, τα εντυπωσιακά αυτά δημιουργήματα της φύσης. Θα επισκεφθούμε δυο από τις σημαντικότερες Μονές του 14ου αιώνα που είναι κυριολεκτικά κρεμασμένα πάνω στους βράχους, την Ιερά Μονή του Αγίου Στεφάνου και την Ιερά Μονή του Οσίου Βαρλαάμ. Νωρίς το μεσημέρι, μετά το γεύμα στην Καλαμπάκα, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στο σχολείο.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

  • Το πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί  ανάλογα με τις ανάγκες του σχολείου
  • Το πρόγραμμα μπορεί να γίνει και σε 4ήμερη βάση, πραγματοποιώντας 1ήμερη εκδρομή στο Μέτσοβο

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

1. DIVANI METEORA HOTEL 4*   Δείτε εδώ το web site του ξενοδοχείου

2. AMALIA KALAMBAKA HOTEL 4* Δείτε εδώ το web site του ξενοδοχείου

3. AETON MELATHRON HOTEL 4* Δείτε εδώ το web site του ξενοδοχείου

Φωτογραφίες

KALAMPAKA1
METEORA1
METEORA2
METEORA3
PLASTIRA1.peg
PLASTIRA2