Αναζητήστε τα πακέτα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Εκδρομή στην Βυζαντινή Οχρίδα 4 & 5 ημέρες code th

Λίμνη Οχρίδας- Στρούγκα- Φαράγγι Ράντικα- Όσιος Ναούμ- Μοναστήρι Μπίτολα

Αναχωρήσεις: 28/04, 29/04, 28/05, 18/06

Βρίσκεστε σε

Δείτε όλα τα πακέτα με σχετικά χαρακτηριστικά

Αγιο Πνέυμα Οδικό Οργανωμένο


1η ημέρα: Αθήνα - Φλώρινα - Λίμνη Οχρίδας
Αναχώρηση στις 6.15 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε μέσω Κατερίνης, Εγνατίας Οδού, Κοζάνης, Φλώρινας, με ανάλογες στάσεις για καφέ και γεύμα. Άφιξη στο συνοριακό σταθμό Νίκης. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε μέσω Μπίτολα για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της Οχρίδας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Οχρίδα - Θέρετρο Στρούγκα
Μετά το πρόγευμα, επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. Θα επισκεφθούμε τα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα. Το απόγευμα μια βόλτα γνωριμίας στο γειτονικό θέρετρο της Στρούγκας. Δείπνο στο ξενοδοχείο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μαύροβο - Φαράγγι Ράντικα
Μετά το πρόγευμα μια πολύ όμορφη περιοχή θα ξετυλιχθεί μπροστά μας καθώς θα διασχίζουμε το μεγάλο φαράγγι Ράντικα, δίπλα στον ποταμό Ντρίμ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μια πανδαισία χρωμάτων. Μέσω Debar φθάνουμε στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το Μαύροβο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή, επιστροφή στο ξενοδοχείο το μεσημέρι, γεύμα, ξεκούραση. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να κάνουμε μία βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια της Στρούγκας. Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Οχρίδα - Όσιος Ναούμ
Μετά το πρωινό μια παραλίμνια διαδρομή μας οδηγεί στο ωραιότατο Βυζαντινό μοναστήρι του Όσιου Ναούμ, στη νότια πλευρά της λίμνης, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες χτισμένο στο 10ο αιώνα όπου όλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα. Το απόγευμα ολοκληρώνουμε τη γνωριμία μας με την Οχρίδα, περιδιαβαίνοντας τα στενά σοκάκια της πόλης και την όμορφη παραλία. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Οχρίδα - Μοναστήρι (Bitola)- Αθήνα
Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση νωρίς το πρωί για Μπίτολα την αρχαία Βυζαντινή Ηρακλειά, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε και την πόλη. Στη συνέχεια από τη γνωστή πλέον διαδρομή μέσω του συνοριακού σταθμού της Νίκης - Φλώρινας - Κοζάνης - Γρεβενών - Καλαμπάκας - Λαμίας με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ προαιρετικά, φθάνουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Σημείωση:
Στην 4ημερη εκδρομή οι επισκέψεις Της 4ης ημέρας μεταφέρονται στην 2η ημέρα του προγράμματος.
Παιδιά έως 12 ετών δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3 ή 4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*.
  • Πλήρης διατροφή, (3 ή 4 πρωινά, 3 ή 4 δείπνα, 2 ή 3 γεύματα).
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Tοπικός ξεναγός.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Τιμή κατ' άτομο:

Αναχωρήσεις Διάρκεια Δίκλινο Μονόκλινο
29/04, 28/05, 18/06 4 ημέρες 195€ +85€
28/04, 28/05, 18/06 5 ημέρες 225€ +95€

Φωτογραφίες

OXRIDA5
OXRIDA3
OXRIDA2
5
3